Truth And Dare Games, Messages & Questions with Answer

Truth And Dare Games, Messages & Questions with Answer

Truth And Dare Games, Messages & Questions with Answer

Truth And Dare Games, Messages & Questions with Answer
Truth And Dare Games, Messages & Questions with Answer



I am sure you have played Truth and Dare games many times with your friend in school or college. Actually, we all do a lot of fun while playing such games with our friends as compared to physical games. Right? Yeah, so we are too going to share some awesome WhatsApp Truth and Dare Games. You can send these questions to your friend when they opt for Truth. 😉 It’s my guarantee you will make a lot of fun while asking such questions.

With whom you did your first kiss?
With whom you are currently dating?
Do you believe in love at first sight?
Have you ever purpose your professor?
Have you ever kiss in campus/ library?
How many times did you lie to your parents to watch a night show movie?
When have you done smoking/drinking if did?
Have you ever hurt someone?
Have you ever fight with someone badly?
Have you ever watched an adult movie without knowing anyone?
Which star would you like to date?
Childhood nickname?
What is your weirdest habit?
What is your dream job?
Which one do you prefer Android or Apple?
What was the most exotic food that you have ever done?
What was your memorable dinner night?
If you have any chance, which country you would like the most?
Who is the older man/woman like the most in the family?
Any three things that you want to change the world.
In just 3 words, explain one another game partner.
Are you a superstitious person?

Whatsapp Games for Couples

If you are in a relationship then you will be surely going to love our WhatsApp Games for Couples. It is only to play with your partner, not with friend or family. Well, you can also play with your Crush or with a friend you are going to date. :-p Here, we found one more most interesting WhatsApp Game for Couples. You may also like Romantic DP Images collection.



Dare: Select your desired Heart Number and reply me in 10 seconds and I will send you Dare for your selected Heart and remember that you can’t back out as you have chosen to play this WhatsApp Game.

❤1 ❤2 ❤3 ❤4 ❤5 ❤6 ❤7 ❤8 ❤9 ❤10 ❤11 ❤12 ❤13 ❤14 ❤15 ❤16 ❤17 ❤18 ❤19 ❤20

Answer:

Here is the Dare to perform for your selected Heart Number.

1. ❤ Propose Me. 📷

2. ❤ Make My Name As Your Status, Saying That You Want To Marry Me.💍

3. ❤ Send Me I Love You.  😛

4. ❤ Sing Your Favourite Song Or Dedicate A Song To Me As A Video Clip. 🎵

5. ❤ Speak About Me For At Least 3 Minutes And Send Me A Video. 😝

6. ❤ Tell Me Which Brand Undergarments You Wear.💃

7. ❤ Tell Me Your Deepest Secret.

8. ❤ Flirt me!!😳

9. ❤ Make A Collage Of Our Photos And Make It DP. 👻

10. ❤ Tell Me The Name Of Your First Crush. 😂

11. ❤ Write I Love You 50 Times And Send It To Me. 😏

12. ❤ Tell Me The Name Of First Girl/Boy, You Kissed.  😛

13. ❤ Come On Video Call And Send Me Kisses. 😘

14. ❤ What Am I To You?

15. ❤ Be My One Day BF/GF. 👫

16. ❤ Send Me A Picture Of What You Are Doing Now.

17. ❤ Do, 6,7 and 11th Dare.

18. ❤ Dance On Any Song And Send Me The Video.

19. ❤ Send Me A Picture Of You Wearing Least Clothes.

20. ❤ Tell Me Two Negative Points About Me That You Hate The Most.

WhatsApp Truth And Dare Games are very interesting for all youngsters. I am sure you have already ever played many types of Dare Games in your School and College with your friends. Now, these are trending on Social Media apps and sites too!! So, I decided to share some of the best WhatsApp Dare Questions which are most popular. WhatsApp is much popular among friends and most time they spend on it, in sending WhatsApp Dare Games to each other. As WhatsApp Dares for Lovers is an interesting game, it’s popular. Some of the most popular games in it are WhatsApp Puzzles, WhatsApp Dares, WhatsApp Dare Quiz, WhatsApp Dare Questions with Answers and all. Recently on our blog, we shared Cute Instagram Bios for Girls, you should check it once.



WhatsApp Dares

Searching for best WhatsApp Dares? Okay, your wait is over. Here, we have shared awesome Dares for WhatsApp for you. You can play it with your friends anytime. We have shared Hands Movement Dare for WhatsApp which is so amazing. I am sure you will like it. So, what are you waiting for? Go copy it now and play with your friends.

Dare: Select anyone and reply within 2 minutes.

👏👏
👉👉
👊👊
✊✊
👌👌
✌✌
👐👐
🙌🙌
🙏🙏
💪💪
👎👎
👋👋
☝☝

Answer:

👏👏: Propose Me
👉👉: Get Me Recharge of 100rs
👊👊: Come to a Party with Me
✊✊: Kiss Me
👌👌: Post I Love You status for 2 days on your Facebook timeline
👋👋: Give me a Tight Hug
👐👐: Send me your Worst Pic.
🙌🙌: Tell me the best you see in me
🙏🙏: Tell, What you hate most in me?
💪💪: Put My DP on your WhatsApp for 2 days
👎👎: Tell me who is the ugliest girl in our class
✌✌: Send Me I love You 5 Times ❤
☝☝: Tell me the name of your all Crushes till now

This WhatsApp Dare is similar to WhatsApp Smiley Dares but as there is NO Smiley (Emoji) is there, you can call it WhatsApp Hands Dare:-p. Let you know, it is a very interesting Dare to play with your Crush, Boyfriend or Girlfriend. <3 both="" complete="" dares="" for="" love="" of="" p="" romantic="" these="" to="" whatsapp.="" will="" you="">

WhatsApp Love Games with Answers

Dare: Select any of your favourite colours from options below and you have to perform according to the colour’s condition which I will send later.




  • Blue
  • Grey
  • Green
  • Red
  • Yellow
  • White
  • Purple
  • Sky Blue
  • Answer:


Blue – Make your partner pic to your’s DP (display picture).

Grey – Ask a neighbour for a roll of toilet paper.

Green – Tell your deepest secret to your partner.

Red – Delete your partner no. from your phone.

Yellow – Don’t talk to your partner for 1 day.

White – Drink 1 bottle of soda in 10 seconds.

Purple – Read the last WhatsApp message from your partner loudly.

Sky Blue – Call your Mom and introduce her to your partner.

As you all know, WhatsApp is one of the most popular Social Networking application. We all love to send WhatsApp Dare Games to our friends. There are thousands of WhatsApp dare messages & Questions on Google, but we are sharing best WhatsApp dare games for lovers, WhatsApp Smiley Dare, Dare games for Facebook, WhatsApp love games with answers, WhatsApp Dare Messages with Symbol, WhatsApp dares for Girlfriend and WhatsApp Questions and Answers Game, in this article. Some days ago we also, shared best WhatsApp group names, you must have to check them.



Whatsapp Dare Quiz

1. Where was the First Potato found?

Answer: In the ground.

2. What comes down but never goes up?

Answer: Rain

3. What is the easiest way to get to a Heaven quickly?

Answer: Just stand in front of the fast-moving train.

4. Which is the most shocking city in the world?

Answer: Electricity :-p

5. What will happen, if Money starts growing on trees?

Answer: Simple, girls will start dating Monkeys.



Whatsapp Dare Questions with Answers

Are you searching for some Dare Questions with Answers? Okay, finally your search is over. It’s time to share some best Dare Questions with you. You can send these Questions to your Girlfriend, Boyfriend or to your Crush also. Now, it’s your time to have some fun with your close ones.

Question: Choose any of your Lucky number from below.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Answer:

1 – Tell something, which you do not like in me!!

2 – Call me and sing a song for me!!

3 – What kind of relationship do you expect from me?

4 – What you like the most in me?

5 – Do Rs. 50 Recharge in my phone!!

6 – Write a WhatsApp status for me for the next 24 hours!!

7 – Rate me as a friend from 1 to 9!!

8 – Tell me your G.F/B.F name!!

9 – Rate my Look from 1 to 99!!

10 – Tell me your Relationship status from – Single, Committed, Complicated, Engaged or Married!!

We can enjoy a lot with our friends or with whom you love by playing WhatsApp Dare Games for Lovers with them. If you have ever played any type of Dares with them, I am sure you have enjoyed that moment a lot. Now, if your friends are not so close to you (Happens when we passed out our School and College), still you can feel them closer to you with the help of Social Media. Here, I shared a huge collection of WhatsApp Dare Questions with Answers for you. Stay up to date with us to enjoy more updated stuff. You can comment on your desired WhatsApp Truth and Dare Games and wait for our next update. We will add more WhatsApp Games to our collection.



Newer Posts Older Posts

Related posts